KH.-ABDULLAH-FAQIH Langitan“Resepe wong sing kepengen selamet, iku ono papat : (1) nek dilarani wong liyo gelem ngapuro, (2) ora gelem nglarani wong liyo, (3) ora arep-arep pewehe wong liyo lan (4) seneng peweh mareng wong liyo.”

Naliko ngaji kitab Kifayatul Al-Atqiya 15 Ramadhan 2007

“Resepnya orang yang ingin selamat, itu ada empat : (1) kalau disakiti orang lain mau memaafkannya, (2) tidak mau menyakiti orang lain, (3) tidak mengharap pemberian orang lain lan (4) senang memberi kepada orang lain.”

Ketika pengajian kitab Kifayatul Al-Atqiya 15 Ramadhan 2007